Etapa județeană a concursului „Prietenii Pompierilor”

Vineri, 02 Iunie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Etapa judeteana a concursului  Prietenii Pompierilor | imaginea 1 Marți, 30 mai a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraș-Severin, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin și cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin, a organizat etapa județeană a concursului cu tematică de prevenire și stingere a incendiilor „Prietenii Pompierilor”.

Concursul s-a desfășurat pe stadionul “Mircea Chivu” din municipiul Reșița și a reunit la start 10 echipaje de la unitățile de învățământ din județ.

Pentru a-şi demonstra curajul, îndemânarea, spiritul de echipă și cunoştinţele în domeniul situaţiilor de urgenţă, aceştia au avut de parcurs trei probe: proba teoretică, ştafeta de 400 m cu obstacole și pista cu obstacole. La final, clasamentul a fost următorul: 🥇Locul I - Școala Gimnazială Târnova; 🥈Locul II - Școala Gimnazială Vârciorova;🥉Locul III - Școala Gimnazială Măureni.

Competiția s-a încheiat cu o festivitate de premiere, iar elevii au fost recompensați cu diplome, cupe și premii în bani oferite de 𝘛𝘔𝘒 𝘏𝘺𝘥𝘳𝘰𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘺 𝘗𝘰𝘸𝘦𝘳 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘢 𝘨𝘳𝘶𝘱𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘊𝘌𝘡 𝘙𝘰𝘮â𝘯𝘪𝘢, cărora organizatorii le mulțumesc pentru bucuria oferită copiilor! Se adresează felicitări tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.