Prietenii pompierilor nemțeni, pe podium la etapa națională

Marți, 11 Iulie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Prietenii pompierilor nemteni  pe podium la etapa nationala | imaginea 1 În perioada 03 - 07 iulie a.c., în municipiul Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat etapa națională a concursului cu tematică în domeniul apărării împotriva incendiilor „Prietenii Pompierilor”.

La această etapă națională s-au calificat 17 echipaje (11 de băieţi/mixt și 6 de fete) din județele Bacău, Bihor, Brașov, Brăila, București, Caraș-Severin, Dâmboviţa, Harghita, Neamț, Satu Mare și Vâlcea.

După desfășurarea probelor de concurs, echipajele nemțene au fost și de această dată la înălțime obținând următoarele locuri:

  • 🥈locul II la categoria băieți/mixt - Școala Gimnazială “Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov;
  • 🥉locul III la categoria fete - Școala Gimnazială “Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov;
  • 🏅locul V la categoria băieți/mixt - Școala Gimnazială “Ieremia Irimescu” Brusturi.

Echipajele de la Școala Gimnazială din Girov au fost coordonate de prof. Lisenche Mihaela și prof. Bordei Cristian, iar echipajul de la Școala Gimnazială din Brusturi de prof. Tanase Elena.

Se adresează felicitări tuturor pentru rezultatele obținute!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.