Cu viața mea apăr viața! - un concurs ce formează viitori salvatori

Vineri, 24 Mai 2024Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Cu viata mea apar viata    un concurs ce formeaza viitori salvatori | imaginea 1 În data de 21 mai a.c., în județul Bacău, în sala de sport a Colegiului Național “Costache Negri” din Târgu Ocna s-a desfășurat etapa interjudețeană a concursului cu tematică de protecţie civilă “Cu viața mea apăr viața”.

La această etapă, organizată de ISUJ Bacău - ISUJ Bacău - Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Bacău, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean, au participat echipajele de gimnaziu și liceu clasate pe primul loc la etapele județene din Bacău și Neamț.

Câștigătorii etapei interjudețene a concursului “Cu viața mea apăr viața” sunt din județul Neamț:

𝐋𝐚 𝐜𝐢𝐜𝐥𝐮𝐥 𝐠𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥: 🏆🥇 Școala Gimnazială “Vlad Dănulescu” Pâncești din județul Neamț; 𝐋𝐚 𝐜𝐢𝐜𝐥𝐮𝐥 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥: 🏆🥇 Liceul “Carol I” Bicaz din județul Neamț.

Cercul de elevi de la Școala Gimnazială Pâncești a fost coordonat de domnul profesor Crîșnuță Marian, iar cel de la Liceul “Carol I” Bicaz de doamna profesor Apetroei Mihaela.

La pregătirea celor două cercuri de elevi au contribuit și colegii de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților.

Se adresează felicitări tuturor participanților de la această etapă a concursului și li se dorește succes câștigătorilor la etapa națională!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.