Prietenii Pompierilor - fair-play, perseverență și pregătire fizică

Miercuri, 05 Iunie 2024Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Prietenii Pompierilor   fair play  perseverenta si pregatire fizica | imaginea 1 𝐏𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 - 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐩𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐜𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐜𝐚𝐫𝐚𝐜𝐭𝐞𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐟𝐚𝐢𝐫-𝐩𝐥𝐚𝐲, 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐞𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐫𝐞 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜𝐚̆. 490 𝑑𝑒 𝑒𝑙𝑒𝑣𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑢𝑙 𝑁𝑒𝑎𝑚𝑡̦ 𝑎𝑢 𝑎𝑟𝑎̆𝑡𝑎𝑡 𝑐𝑎̆ 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑃𝑟𝑖𝑒𝑡𝑒𝑛𝑖𝑖 𝑃𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟.

“Prietenii Pompierilor” este unul dintre concursurile organizate în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, care a adunat la linia de start în acest an 49 de echipaje din unitățile de învățământ din județul Neamț.

În data de 23 mai a.c., pe stadionul Ceahlăul din municipiul Piatra-Neamț, s-a desfășurat etapa județeană a acestui concurs. La această etapă au participat echipe clasate pe primele trei locuri la etapele zonale și copii din Centrele de Educație Incluzivă din Roman și Târgu-Neamț.

După desfășurarea probelor de concurs, clasamentul a fost următorul:

Fete: 🥇locul I - Școala Gimnazială “Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov;🥈locul II - Școala Gimnazială “Ieremia Irimescu” Brusturi;🥉locul III - Școala Gimnazială Grumăzești.

Băieți/mixt: 🥇locul I - Școala Gimnazială “Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov;🥈locul II - Școala Gimnazială “Ieremia Irimescu” Brusturi;🥉locul III - Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” Pângărați.

De buna organizare și desfășurare a acestui concurs s-au ocupat colegii de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților care au primit sprijinul colegilor de la cele trei detașamente, voluntarilor din programul Salvator din pasiune și șefilor SVSU.

Asistența medicală a fost asigurată de Serviciul Județean de Ambulanță. Se adresează mulțumiri și reprezentanților ISJ pentru implicare și felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.