Calificare la Campionatul Regional de Futsal de la Brașov

Sâmbătă, 30 Martie 2013Sălaj

Calificare la Campionatul Regional de Futsal de la Brasov | imaginea 1 În perioada 27-29 martie, în conformitate cu calendarul sportiv al Asociației Sportive a Pompierilor din România pe anul 2013, sucursala ASPR Sălaj, s-a organizat şi desfăşurat faza interjudeţeană al campionatului de futsal la sala de sport a şcolii din localitatea Pericei. La competiţie au participat echipele reprezentative ale inspectoratelor judeţelor Bihor, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu-Mare şi Sălaj.

Rezultatele echipei sălăjene au fost următoarele: SJ-BH (5-3), SJ-MM (5-5), SJ-BN (3-5), SJ-SM (2-1), reușind astfel să se califice în etapa regională de pe poziția secundă.

În urma desfășurării competiției, I.S.U. Sălaj a reușit să se califice dramatic în ultimul meci disputat împotriva echipei I.S.U Satu Mare, după ce inițial a fost condusă cu unu la zero. După primul gol primit, sălăjenii au preluat inițiativa și au egalat spectaculos câteva minute mai târziu. Repriza secundă a fost spectaculoasă echpele jucând pe contre, echipa sălăjeană reușind să treacă în avantaj după câteva minute. Finalul reprizei le-a aparținut sătmărenilor care s-au avântat în atac reușind numeroase șuturi pe spațiul porții și o bară în finalul meciului, nereușind însă să înscrie pentru a egala.Clasamentul general a arătat în ordine astfel: 1.BN, 2. SJ, 3.SM, 4.BH, 5. MM, primele două clasate mergând la etapa regională care se va desfășura luna viitoare la Brașov.

Calificare la Campionatul Regional de Futsal de la Brasov | imaginea 2 Lotul I.S.U. Sălaj a fost format din următorii jucători: Adrian Dobocan, Chiș Ciure Nicolae, Vașvari Florin, Toth Karoly, Bumbuț George, Teglaș Tudorel, Onica Dacian, Mărcuș Gheorghe, Marani Ovidiu și Deac Adrian.

La finalul compeției comanda Inspectoratului a mulțumit echipelor participante pentru fair-playul și dăruirea de care au dat dovadă și a înmânat cupe și diplome.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.