Pompieri în bucătărie
Sâmbătă, 15 iunie a.c., în municipiul Zalău, judeţul Sălaj, s-a desfăşurat concursul culinar “Master Cook”, organizat de I.P.A. Secţia Română, Regiunea 2 – Sălaj. La competiţie au participat 10 echipe formate din câte patru membri, venite din România, Slovacia şi Ungaria.
Concursul s-a desfăşurat în aer liber, pe trei secţiuni: ciorbe, tocăniţe şi prajituri de casă. Echipa I.P.A. Secţia Română, Regiunea 4- Maramureş, formată din pompieri, s-a dovedit imbatabilă la toate categoriile şi a fost distinsă în final cu marele premiu al concursului.
Cei patru virtuozi culinari - Mugurel Bacinschi, Vasile Bohotici, Cosmin Cânţa şi Nicolae Herţeg şi-au surclasat competitorii cu ciorbă de burtă, tocăniţă de mistreţ şi un asortiment de 8 tipuri de prăjituri de casă.
Galerie imagini
Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.