128 de pompieri au fost înaintați în grad

Vineri, 02 August 2013Constanța

128 de pompieri au fost inaintati in grad | imaginea 1 Trei ofițeri, doi maiștri militari și 123 de subofițeri, aflați în activitate, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost înaintați în grad la termen, festivitățile de avansare fiind desfășurate, vineri, 2 august a.c., la sediul inspectoratului.

Astfel, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, au fost avansați următorii ofițeri: maior Vartopeanu Daniela Irinel, din cadrul Inspecției de Prevenire, la gradul de locotenent colonel, locotenent Voicu Ionuț, locțiitor comandant Detașament Constanța Port, la gradul de căpitan și sublocotenent Ursu Valentin din cadrul Centrului Operațional, la cadrul de locotenent.

În aceeași zi au mai fost înaintați în gradul următor doi maistri militari și 123 de subofițeri, după cum urmează:

  • un maistru militar clasa a IV-a înaintat în gradul de maistru militar clasa a III-a;
  • un maistru militar clasa a III-a înaintat în gradul de maistru militar clasa a II-a;
  • 62 plutonieri adjutanți înaintați în gradul de plutonier adjutant șef;
  • 54 plutonieri majori înaintați în gradul de plutonier adjutant;
  • 7 plutonieri majori înaintați în gradul de plutonier major.

Toate cele 128 de cadre militare care au fost avansate, au împlinit sau urmează să împlinească stagiul minim în grad în cursul anului 2013 și îndeplinesc toate condițiile avansării.

128 de pompieri au fost inaintati in grad | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.