Pompieri avansați la termen

Vineri, 02 August 2013Suceava

Pompieri avansati la termen | imaginea 1 În cadrul subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Bucovina” al judeţului Suceava (din Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Siret, Solca şi Vicovu de Sus) s-au desfăşurat ceremonii militare cu ocazia avansării în grad a cadrelor care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul acestui an şi îndeplinesc inclusiv celelalte condiţii prevăzute de lege.

Începând cu data de 1 august a.c. sunt avansaţi în grad la termen 100 de pompieri, atât ofiţeri (3) cât şi subofiţeri (97).

Inspectorul şef, colonelul Dan Hoffman, a transmis sincere felicitări tuturor celor avansaţi, dorindu-le mult succes pe mai departe.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.