Paramedici instruiți

Marți, 22 Octombrie 2013Maramureș

Paramedici instruiti | imaginea 1 Marți, 22 octombrie a.c., la sediul I.S.U. Maramureş, reprezentanţii firmei producătoare ai remorcii de asistenţă medicală avansată au instruit paramedicii S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri „ Căpitan Marchiş Adrian” asupra modului de utilizare al punctului medical.

Puntul medical avansat este compus din două corturi gonflabile, unul de 30 de metri pătraţi si unul de 10 metri pătraţi, cel din urmă fiind folosit pentru triajul victimelor. De asemenea, în componenţa acestora intră diverse echipamente şi aparatură medicală.

Paramedicii se vor folosi de acest punct avansat de asistenţă medicala în cazul producerii unor dezastre sau al accidentelor colective.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.