Lt.col. Ioan Daniel Mureșan - împuternicit inspector-șef al ISU Maramureș

Vineri, 01 Noiembrie 2013Maramureș

Lt col  Ioan Daniel Muresan  imputernicit inspector sef al ISU Maramures | imaginea 1 Începând de vineri, 1 noiembrie a.c., prin ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, col.dr. Ion Burlui, I.S.U. Maramureş are inspector şef împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, în persoana domnului lt.col. Mureşan Ioan Daniel, care a ocupat până în prezent funcţia de şef centru operaţional din cadrul inspectoratului.

Lt. col. Mureşan s-a născut la data de 14 octombrie 1970, în Baia Mare, judeţul Maramureş. În anul 2006 a absolvit Universitatea „Bogdan Vodă”- Facultatea de Ştiinţe Economice, specialitatea Management. În anul următor a absolvit masterul, Management în domeniul instituţiilor de credit şi societăţi comerciale, în cadrul aceleaşi instituţii.

La I.S.U Maramureş a fost încadrat cu data de 1 ianuarie 1991, iar la data de 13 septembrie 2011 a fost avansat, înainte de termen, în gradul de locotenent colonel. De la data încadrării şi până în prezent a fost apreciat cu calificative de „F.BUN” şi a fost recompensat de mai multe ori.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.