Pompierii - campioni pentru a cincea oară consecutiv la volei

Vineri, 15 Noiembrie 2013Sălaj

Pompierii  campioni pentru a cincea oara consecutiv la volei | imaginea 1 În conformitate cu calendarul sportiv al ASPR, în perioada 11-14 noiembrie a.c., în municipiul Piatra Neamţ s-a desfăşurat etapa finală a cupei ASPR la volei. La competiţie, alături de echipa sălăjeană au participat echipele reprezentative ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă Arad, Cluj, Olt, Neamţ, partidele desfăşurându-se în sistem „fiecare cu fiecare”.

Pentru a cincea oară consecutiv trofeul a fost adjudecat de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, impunându-se în fiecare meci cu un categoric 3-0 la seturi, podiumul fiind completat în ordine de I.S.U. Petrodava al judeţului Neamţ şi I.S.U. Avram Iancu al judeţului Cluj.

Pompierii sălăjeni şi-au adjudecat şi distincţia de cel mai bun jucător al turneului în persoana lui Păun Andrei. Lotul campionilor a avut următoarea componenţă: Chichişan Adrian, Gale Gavril, Păun Andrei, Şomoi Gabriel, Nicoară Nicolae, Osvath Şandor, Verdeş Ciprian, Rada Adrian, Stoica Radu şi Opriş Florin.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.