Colonelul ing.Mugurel Ioan Stanov este noul împuternicit prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

Miercuri, 04 Decembrie 2013București

Colonelul ing Mugurel Ioan Stanov este noul imputernicit prim adjunct al inspectorului general al IGSU | imaginea 1 Inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, generalul de brigadă cu o stea dr.Ion Burlui, are de miercuri, 4 decembrie a.c., un nou prim-adjunct în persoana colonelului ing.Mugurel Ioan Stanov.

Acesta a fost împuternicit pe această funcție, înlocuindu-l pe lt.col. Marian Daniel Dragne.

Absolvent al Academiei Tehnice Militare București și având o experiență de 20 de ani în arma pompierilor, Stanov a fost, din 2007, comandant al Centrului Național de Perfecționare a Pregătirii pentru Managementul Situațiilor de Urgență Ciolpani.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.