Moş Crăciun la ISU

Joi, 26 Decembrie 2013Sălaj

Mos Craciun la ISU | imaginea 1 Peste 300 de copii ai cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj au primit şi în acest an cadouri din partea lui Moş Crăciun. Pentru a respecta tradiţia si a face bucurii copiilor, Moş Crăciun a poposit în seara zilei de duminică, 22 decembrie a.c., la sediul ISU Sălaj, unde a împărţit cadouri celor mici.

De data aceasta însă a renunţat la reni şi la sanie şi a venit cu o autospecială de intervenţie.

Întrebaţi dacă au fost cuminţi, toţi copiii prezenţi (100) au primit din partea moşului cadouri, iar în semn de mulţumire, cei mici au colindat şi au recitat poezii, timp de aproximativ o oră, atmosfera de la sediul ISU Sălaj a fost una de sărbătoare, în care toţi cei prezenţi, atât adulţi, cât şi copii s-au bucurat.

Tot ieri ,în cursul după amiezii, moşul a vizitat şi secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei, unde a pornit instalaţia luminoasa a bradului de Crăciun şi a oferit celor aproximativ 120 de copii ale cadrelor daruri. Moşul nu a uitat să treacă cu o autospecială şi la Secţia de pompieri Jibou unde a fost aşteptat cu emoţie de cei peste 40 de copii prezenţi. Astfel, la plecarea Moşului, micuţii au promis că vor fi cuminţi şi anul viitor, şi îl vor aştepta cu nerăbdare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.