Daruri din partea pompierilor militari

Duminică, 05 Ianuarie 2014Bihor

Daruri din partea pompierilor militari | imaginea 1 Sărbătorile au trecut, dar spiritul lor reverberează în sufletele celor care au aflat că nu sunt singuri pe lume, că sunt persoane cărora le pasă...

Printre mulţi astfel de oameni de bine, care au putut oferi, într-o mică sau mai mare măsură, sub indiferent ce formă, sprijin celor pentru care fiecare clipă e o luptă pentru supravieţuire, se numără şi personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor.

Pompierii militari s-au mobilizat şi în acest an, în ajunul Sărbătorii de Crăciun într-o altfel de misiune: aceea de a oferi daruri şi colinde unui număr de 15 familii nevoiaşe din Aleşd, Beiuş, Ştei, Sălard, Pocola, micuţilor din cadrul unui centru de plasament din Oradea şi unui număr de 36 de copii cu grave probleme de sănătate.

Daruri din partea pompierilor militari | imaginea 2 Deşi cu toţii ne gândim la ceilalţi în mod constant, o facem mult mai intens de sărbători, poate pentru că, în această perioadă cei nefericiţi resimt la cote extreme izolarea în suferinţă, poate fiindcă atunci suntem mai aproape de Dumnezeu, poate pentru că puritatea acestor momente ne deschide sufletul. Nu au importanţă motivele, ceea ce contează e faptul că unii dintre aceia care au uitat să zâmbească, râd acum, bucurându-se de faptul că cineva s-a gândit la ei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” urează tuturor bihorenilor un An Nou liniştit, plin de sănătate şi împliniri pe toate planurile!

Daruri din partea pompierilor militari | imaginea 3