Studenţi şi elevi în stagiu de practică la ISU Bistriţa

Marți, 28 Ianuarie 2014Bistrița-Năsăud

Studenti si elevi in stagiu de practica la ISU Bistrita | imaginea 1 În această perioadă, doi studenţi ai Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi 12 elevi ai Şcolii de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti îşi desfăşoară stagiul de practică la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud.

Absolvenţi ai liceelor din judeţul Bistriţa – Năsăud, aceştia au fost recrutaţi de către unitatea noastră. Până în data de 21 februarie a.c, cei doi studenţi din anii I, respectiv III îşi vor aprofunda cunoştinţele dobândite pe parcursul anilor de studii şi vor avea ocazia să participe la intervenţii în situaţii de urgenţă, cu respectarea strictă a măsurilor de securitate a servanţilor şi sub atenta supraveghere a tutorelui.

Pentru cei doisprezece elevi ai Şcolii de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, perioada stagiului de practică a început în data de 6 ianuarie a.c. şi o vor finaliza la data de 30 ianuarie a.c., pentru zece dintre ei fiind primul stagiu de practică. Elevii nu participă în mod direct la intervenţii, ci observă activitatea desfăşurată de către tutorele profesional. Stagiul de practică se va finaliza cu aprecierea fiecărui participant, prin acordarea unei note şi întocmirea unui raport de evaluare profesională.

Galerie imagini