Oferiți 2% din impozitul pe venit salvatorilor hunedoreni!

Duminică, 09 Februarie 2014Hunedoara

Oferiti 2 la suta din impozitul pe venit salvatorilor hunedoreni | imaginea 1 Campania de atragere a 2 % din impozitul pe venit, intitulată "Salvează vieți! Implică-te!", a demarat duminică, 9 februarie a.c., la Deva. Pompierii hunedoreni s-au organizat într-o asociație numită "Salvatorii Hunedoreni" prin intermediul căreia pot beneficia de redistribuirea a 2% din impozitul pe venit datorat statului.

La acțiune au participat 2 ofițeri și 3 subofițeri, dintre care 2 sunt pompieri salvatori specializați în acordarea ajutorului medical de urgență.

Pompierii au distribuit flyere care conțin informații cu privire la obiectivele asociației și au organizat un punct de informare, într-o piață cu afluență mare de public, unde hunedorenii au putut completa formularele privind destinația procentului de 2% din impozitul pe venit. Inițiativa pompierilor a fost salutată de hunedoreni care s-au declarat mulțumiți și recunoscători pentru serviciile pe care le oferă oamenii focului.

Asociația "Salvatorii Hunedoreni" și-a propus, ca din sumele obținute de la hunedoreni, să achiziționeze aparatură și materiale necesare echipajelor SMURD dar și o autospecială de trecere mărită "șenilată", un instrument esențial pentru salvarea oamenilor din medii ostile.

Galerie imagini