Pompierii militari salvează vieţi

Sâmbătă, 01 Martie 2014Bihor

Pompierii militari salveaza vieti | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Secţiei Beiuş şi Staţiei de Pompieri Ştei continuă seria misiunilor de protejare şi salvare a vieţilor omeneşti, dincolo de sarcinile şi responsabilităţile profesionale.

În dimineaţa zilei de joi, 27 februarie a.c., peste 25 de pompieri militari ai Secţiei Beiuş şi Staţiei Ştei s-au prezentat la Ambulatoriul Spitalului Municipal “Episcop Nilcolae Popovici” din Beiuş pentru a-şi ajuta semenii printr-un act benevol de donare de sânge. Gestul lor nu este unul singular, personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor răspunzând constant apelurilor lansate de Centrul de Transfuzie Sanguină, demonstrând astfel, faptul că există numeroase moduri de a veni în sprijinul vieţii.

Confruntându-se permanent, prin prisma profesiei, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi o speranţă şi o şansă la viaţă, ca atare aceste acţiuni extraprofesionale vor continua şi pe viitor.

Pompierii militari salveaza vieti | imaginea 2