Pompierii au adus zâmbetul pe chipul mai multor copii din localitatea Şiroca

Duminică, 20 Aprilie 2014Mehedinți

Pompierii au adus zambetul pe chipul mai multor copii din localitatea Siroca | imaginea 1 Pompierii au ca misiune fundamentală salvarea de vieţi din diferite situaţii de urgenţă. De multe ori, oamenii au nevoie să fie salvaţi şi din suferinţa în care se află, suferinţă, care, de multe ori este cauzată de sărăcia în care trăiesc. De aceea, pompierii mehedinţeni au iniţiat şi s-au alăturat de nenumărate ori acţiunilor umanitare, acţiuni organizate cu scopul de a-şi ajuta semenii.

Joi, 17 aprilie a.c., pompierii din cadrul ISU „Drobeta” s-au deplasat în localitatea Şiroca, acolo unde o familie numeroasă, cu posibilităţi materiale reduse, avea nevoie de ajutorul lor. Cei 10 copii, care locuiesc împreună cu mama lor, într-o căsuţă cu numai două camere, îi aşteptau pe pompieri şi sperau în ajutorul acestora. Aşa cum au făcut şi cu câteva luni în urmă, pompierii au strâns bani, au mers la cumpărături şi au dăruit, cu mult drag, alimentele cumpărate, acelor copii la care iepuraşul nu a ajuns vreodată.

Pompierii au adus zambetul pe chipul mai multor copii din localitatea Siroca | imaginea 2 Pompierii mehedinţeni sunt oameni cu suflet mare, care nu pot sta nepăsători atunci când ştiu că cineva are nevoi de ei, de aceea, de fiecare dată când au ocazia îi ajută pe cei necăjiţi. Prin gestul simplu al pompierilor mehedinţeni, o familie cu 10 copii din localitatea Şiroca vor petrece Sfintele Sărbători de Paşte în linişte şi cu bucurie. Vor avea alimentele necesare traiului de zi cu zi şi se vor bucura cu adevărat de Sărbătorile Pascale.

Pompierii au adus zambetul pe chipul mai multor copii din localitatea Siroca | imaginea 3