Și tu poți fi salvator! Redirecționează 2% pentru SMURD!

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014Sibiu

Si tu poti fi salvator  Redirectioneaza 2  pentru SMURD | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu desfăşoară în această perioadă acţiuni de informare a cetăţenilor judeţului cu privire la posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţii SMURD.

Astfel, în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, între orele 12- 16, în centrele comerciale (cu flux mare de clienţi) din Sibiu, Mediaş, Agnita și Miercurea Sibiului, vor fi amplasate puncte de informare, prin intermediul cărora paramedicii SMURD, pompierii militari şi studenţii voluntari oferă cetăţenilor informaţii privind susţinerea activităţii SMURD, prin direcţionarea a 2% din impozitul pe venit, iar cei interesaţi pot completa formularele 230 sau 200 (după caz) şi depune în urna existentă.

Si tu poti fi salvator  Redirectioneaza 2  pentru SMURD | imaginea 2 Prin intermediul acestor puncte de informare, în luna martie au fost colectate un număr de 982 de formulare pentru susținerea proiectelor de dezvoltare a activității de intervenție SMURD.

Galerie imagini