Pompierii vizitaţi de copii de la Grădiniţa „Colibri” Constanţa

Miercuri, 09 Iulie 2014Constanța

Pompierii vizitati de copii de la Gradinita  Colibri  Constanta | imaginea 1 La solicitarea conducerii Grădiniţei „Colibri” Constanţa, un grup de 15 preşcolari însoţiţi de cadrele didactice, a vizitat, miercuri, 9 iulie a.c., Destaşamentul de Pompieri Constanţa – Oraş.

Aceştia au avut posibilitatea să se familiarizeze cu activitatea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, beneficiind şi de explicaţiile cadrelor militare cu referire la autospecialele şi tehnica de intervenţie din dotarea inspectoratului.

Copiii au fost iniţiaţi în domeniul situaţiilor de urgenţă, fiindu-le prezentate câteva filmuleţe despre cum pot fi prevenite diferite situaţii de urgenţă, dar şi reguli şi măsuri privind modul de comportare şi acţiune în cazul producerii acestora. La finalul vizitei, copiii au fost angrenaţi în jocuri interactive, care au avut ca scop dobândirea unui pachet de cunoştinţe privind riscurile la care sunt expuşi, pentru ca pe viitor să fie nişte adulţi responsabili.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.