În ajutorul semenilor noștri

Vineri, 29 August 2014Teleorman

In ajutorul semenilor nostri | imaginea 1 Vineri, 29 august a.c., începând cu ora 08.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Alexandria, 20 de pompieri militari din cadrul I.S.U. „A.D. Ghica” al județului Teleorman au răspuns la apelul făcut de Ministerul Sănătății în ceea ce privește donarea de sânge.

Menționăm că Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman s-a solidarizat la această inițiativă, de ajutorare a semenilor noștri, prin lansarea acestui apel și în rândul personalului propriu.

În cursul zilei de joi, 28 august a.c., 10 pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede au realizat acest demers la Centrul de Transfuzie Sanguină din oraș.

Acțiunea benevolă a celor care își vor arăta disponibilitatea de a deveni donatori de sânge din rândul pompierilor este programată să se desfășoare și în săptămânile viitoare, în toate orașele și municipiile din județul nostru, unde se află unități de pompieri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.