Pompierii militari au adus o rază de lumină în viața a șase suflete înfrigurate

Vineri, 28 Noiembrie 2014Mehedinți

Pompierii militari au adus o raza de lumina in viata a sase suflete infrigurate | imaginea 1 Pentru că se apropie Sărbătoarea Naşterii Domnului, moment în care oamenii doresc să dăruiască clipe de bucurie celor năpăstuiţi, pompierii mehedinţeni au dăruit un strop de căldură unor oameni înfriguraţi.

Frigul iernii şi situaţia financiară precară îi aduce pe unii oameni în pragul disperării. Este cu atât mai greu pentru ei când nu au ce manca sau nu au cu ce îşi întreţine copii, care mai sunt uneori şi bolnavi. Este drama unei familiei din localitatea Gura Văii, care apelează la pompierii din cadrul ISU „Drobeta” în încercarea de a trece cu bine şi peste această iarnă.

Este o familie compusă din 6 membri, doi adulţi şi patru copii, care îşi duc traiul de zi cu zi din alocaţia lunară, locuind într-o cameră mică, fără căldură, curent electric sau apă.

Aflându-se de multe ori în situaţii disperate, din cauza situaţiei în care trăieşte, mama celor patru copii a încercat să caute sprijin la pompierii mehedinţeni.

Pompierii au fost cei care au înţeles situaţia dificilă şi au încercat să o ajute atât cât au putut. Cu câţiva bani sau alimente, pompierii mehedinţeni ajutat-o pe femeia care, însoţită de o fetiţă de numai 7 ani, aştepta ajutor la poarta inspectoratului.

De această dată, aceeaşi femeie, ţinându-şi copilul de mână, avea nevoie de o mică sumă de bani, ca să-şi achiziţioneze lemne pentru iarnă. Suma de 40 de lei, pe lângă alocaţia primită, ar fi putut întregi banii necesari cumpărării unor lemne. Auzind şi de această dată situaţia acestei familii, pompierii nu au rămas indiferenţi. Au dăruit, cu drag, aceşti bani, pentru ca cele 5 suflete să se poată încălzi în această iarnă.

Pompierii mehedinţeni s-au implicat în numeroase acţiuni umanitare şi au încercat să aline suferinţa mai multor familii, mai ales în prag de sărbători. Ei sunt mereu alături de semeni în momentele dificile, înţelegând şi apreciind importanţa vieţii.

Toţi cei care doresc să ajute această familie, o pot contacta la nr. de tel. 0742364851.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.