Altfel de daruri de Crăciun

Joi, 25 Decembrie 2014Bihor

Altfel de daruri de Craciun | imaginea 1 În zilele de 17 şi 18 decembrie a.c., pompieri militari de la reşedinţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi Staţiei de Pompieri Aleşd au desfăşurat la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, o operaţiune de protejare şi salvare a semenilor, prin actul benevol de donare de sânge.

Demersul lor nu este primul de acest fel, personalul unităţii şi subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor desfăşurând în cursul acestui an, alte cinci acţiuni similare, scopul acestora fiind acela de a dărui sănătate şi o şansă la viaţă, celor care depind de un astfel de gest şi de această dată implicit, de a oferi celor care suferă, posibilitatea de a trăi cu speranţă şi bucurie Sărbătoarea Crăciunului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.