Cadouri dăruite de pompieri la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru persoane vârstnice Boghiş

Joi, 25 Decembrie 2014Sălaj

Cadouri daruite de pompieri la Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru persoane varstnice Boghis | imaginea 1 În fiecare an apropierea sărbătorilor ne face mai buni şi ne determină să ne gândim şi la semenii noştri aflaţi în dificultate. Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, dar şi cu prilejul trecerii în Noul An, cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, au vizitat marți, 23 decembrie a.c., Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru persoane vârstnice Boghiş cu scopul de a le transmite urările de bine şi de a le face o bucurie oferindu-le cadouri celor 46 de persoane vârstnice de acolo.

Conducerea Centrului de Îngrijire a mulţumit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” pentru cadouri şi pentru gândurile bune şi au transmis de asemenea cadrelor Sărbători fericite.

Cadouri daruite de pompieri la Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru persoane varstnice Boghis | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.