Campania „Dăruind din suflet, poţi salva o viaţă”

Joi, 25 Decembrie 2014Bistrița-Năsăud

Campania  Daruind din suflet  poti salva o viata | imaginea 1 Campania pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud „Dăruind din suflet, poţi salva o viaţă”, demarată la începutul acestei săptămâni, s-a încheiat astăzi, 19 decembrie a.c., în jurul orei 10.00.

Începând de marţi, 62 de pompieri militari de la toate subunităţile inspectoratului au donat sânge, iar cu ajutorul tichetelor de masă obţinute vor fi achiziţionate alimente pentru familiile nevoiaşe incluse în campaniile umanitare în care inspectoratul este implicat, desfăşurate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Scopul acestei campanii a fost de ajuta semenii noştri aflaţi la nevoie, fiind conştienţi de importanţa sângelui în tratarea diferitelor afecţiuni medicale.

Centrul de Transfuzie Sanguină Bistriţa aprovizionează atât spitalele din judeţul Bistriţa – Năsăud, cât şi alte clinici din centrele universitare care nu dispun de suficiente unităţi de sânge.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.