Colindători la pompieri

Joi, 25 Decembrie 2014Maramureș

Colindatori la pompieri | imaginea 1 La reședința I.S.U. Maramureș au sosit colindătorii. Copiii de la Centrul de Primire în Regim de Urgență a Minorilor și cei de la Școala gimnazială “Nichita Stănescu” din Baia Mare au fost cei care au dat tonul. Ei au colindat și au pus în scenă “Viflaimul”.

Cei mici au dovedit că sunt extrem de talentați și i-au încântat pe pompierii prezenți. Ei au fost răsplătiţi, pe lângă aplauze, cu colaci, mere și dulciuri, conform tradiţiei.

După cei 40 de copii, lângă pomul de Crăciun s-au așezat membrii corului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, care au susținut un miniconcert de colinde tradiționale. Fermecată de virtuozitatea coriștilor, audiența i-a răsplătit cu un ropot de aplauze.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.