Colindătorii au ajuns și la I.S.U. „A.D. Ghica” Teleorman

Joi, 25 Decembrie 2014Teleorman

Colindatorii au ajuns si la ISU  A D  Ghica  Teleorman | imaginea 1 Colindătorii corului „Melody”, din municipiul Alexandria au ajuns și în cadrul instituției noastre, încântând toți pompierii aflați la datorie, și nu numai, cu un frumos și bogat recital muzical specific sărbătorilor de iarnă.

Așa cum cere tradiția, copiii au primit în dar de la pompieri mici cadouri constând în dulciuri, sucuri și fructe. Ca în fiecare an, personalul unității noastre, prin contribuții benevole, a realizat un fond de aproximativ 5228 lei, care va fi folosit pentru achiziționarea de produse tradiționale ce vor fi acordate copiilor aflați în centrele de plasament, în încercarea de a le aduce un zâmbet și un strop de bucurie în Sfânta Zi a Crăciunului. Sărbători fericite tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.