Daruri de la pompieri pentru copiii sărmani

Duminică, 07 Decembrie 2014Maramureș

Daruri de la pompieri pentru copiii sarmani | imaginea 1 Militarii Detașamentului de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au pus mână de la mână și le-au făcut o bucurie copiilor beneficiarilor de la Cantina Socială. Pompierii au donat jucării pentru copiii cu mai puține posibilități materiale.

Ca o traditie, ASSOC dăruiește jucăriile primite din comunitate la copiii și nepoții beneficiarilor de la Cantina Sociala, la două gradinițe cu copii săraci, la copiii prezenți in Centrul de Refugiați Șomcuta Mare, celor două Case de Tip Familial de copii patronate de ASSOC, celor 14 tineri cu dizabilități de la Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane cu Handicap din Cărbunar, administrată de ASSOC, celor 45 de copii din Centrul de Zi ASSOC si altor familii defavorizate.

Jucăriile donate de ISU vor ajunge la copiii si nepoții beneficiarilor de la Cantina Socială, unde 50 de batrâni cu venturi mici si 70 de persoane de la Centrul Rromani beneficiază de o masa caldă pe zi.

Acțiunile umanitare ale pompierilor maramureșeni vor continua de-a lungul lunii decembrie.

Daruri de la pompieri pentru copiii sarmani | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.