I.S.U. Giurgiu alături de ANI și DGA în lupta împotriva corupției

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014Giurgiu

ISU Giurgiu alaturi de ANI si DGA in lupta impotriva coruptiei | imaginea 1 Cu ocazia Zilei Internaţionale Anticorupţie - 9 decembrie 2014, joi, 4 decembrie a.c., Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu a desfăşurat o întâlnire cu tema “Regimul Juridic al incompatibilităţilor şi conflictului de interese la nivelul structurilor M.A.I.”.

Activitatea, la care au fost invitate să participe cadrele cu funcţii de conducere şi de execuţie din toate structurile ministerului de pe raza judeţului Giurgiu, a avut loc în sala de şedinţe a ISU Giurgiu.

Cu ocazia întâlnirii, inspectorul de integritate Mihai Fentzel, şef serviciu în cadrul Agenţiei Naţionale de Integritate şi comisarul şef Paul Milodin, şef Serviciu Prevenire din cadrul Structurii Centrale a D.G.A., au prezentat materiale de interes în domeniu care au adus la cunoştinţa participanţilor „Ghidul Anticorupţie 2014”. Tot în cadrul întrunirii s-au dezbătut aspecte legislative de noutate în domeniu, activitatea având un caracter interactiv.

Participanţii au apreciat ca pozitivă această iniţiativă şi s-au arătat interesaţi de aspectele aduse în discuţie. Instituţiile organizatoare mulțumesc pentru receptivitate personalului participant.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.