La aniversară, o scrisoare deschisă care ne onorează

Vineri, 26 Decembrie 2014Bihor

La aniversara  o scrisoare deschisa care ne onoreaza | imaginea 1 În rândurile ce urmează vom reda câteva pasaje dintr-o scrisoare, deosebită, care ne-a impresionat și ne-a bucurat nespus, primită pe adresa redacției, cu prilejul aniversării celor doi ani de activitate, din partea inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Colonel dr. Nicolae Cornea. Vă mulțumim pentru apreciere, Domnule Inspector General și vă asigurăm că vom fi întotdeauna alături de pompierii militari!

"Am deosebita plăcere să vă adresez, atât în nume personal, cât și în numele tuturor pompierilor salvatori din România, sincere felicitări pentru aniversarea celor doi ani de activitate. Cu talent și abnegație, ați reușit, de fiecare dată, să promovați în rândurile cititorilor dumneavoastră misiunile la care sunt solicitate echipajele structurilor profesioniste pentru situații de urgență și aspectele nevăzute din viața luptătorilor cu focul, fapt pentru care vă suntem recunoscători.

Dumneavoastră, alături de colectivul redacțional, ați fost mereu alături de noi - "cavalerii anonimi ai frontului incandescent" - cum adesea ne regăsim definiți printre rândurile articolelor publicistice, relatând întotdeauna munca noastrâ cu multă obiectivitate, dăruire și, nu în ultimul rând, cu sufletul deschis.

Folosesc acest prilej pentru a vă adresa sincere mulțumiri pentru interesul acordat Armei care ne reprezintă, asigurându-vă și pe viitor de întreaga disponibilitate la colaborare și pastrând convingerea că seriozitatea și profesionalismul ce vă caracterizează în demersurile jurnalistice, vor susține obiectivele insitituționale destinate asigurării climatului de securitate la nivelul comunității.

Urându-vă împliniri și satisfacții în plan profesional și personal, permiteți-mi să vă asigur de cele mai sincere considerații și, totodată, să vă doresc sărbători fericite și bucurii alături de cei dragi și apropiați.

Cu deosebit respect,

INSPECTOR GENERAL

Col. Dr. Nicolae Cornea"

Aprecierea pompierilor militari, ne bucură, ne motivează și ne obligă

În același context al deosebitei și sincerei relații pe care Revista "Agenda Pompierului" a avut-o, de la înființare, cu pompierii militari, în acest an, publicația noastră a primit din partea reprezentanților Armei, două Diplome, în semn de apreciere pentru buna colaborare: prima, o Diplomă de Onoare, cu prilejul Zilei de 13 Septembrie, Ziua Pompierilor din România, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Cpt. Puică Nicolae" al Județului Argeș; cea de a doua, o Diplomă de Excelență, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Iancu de Hunedoara" al Județului Hunedoara, cu prilejul festivității avansărilor înainte de termen din luna decembrie anul curent.

Nu putem decât să vă mulțumim din suflet, dragi pompieri, pentru aprecierea și căldura cu care ne sunteți alături și care, ne bucură, ne motivează și ne obligă să vă fim alături, necondiționat, atât pe frontul incandescent cât și în orice clipă, să dăm tot ce putem mai bun și să nu vă dezamăgim niciodată. Audacia et Devotio!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.