Moş Crăciun în vizită la micii „pompieri”

Duminică, 28 Decembrie 2014București

Mos Craciun in vizita la micii  pompieri | imaginea 1 Copiii pompierilor din Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă s-au întâlnit și ei cu Moş Crăciun. Aşa cum au fost obişnuiţi, şi în acest an, în atmosferă de sărbătoare, cu sunet de colindă, copii, părinţi, bunici l-au întâmpinat pe vestitul Moş Crăciun, care i-a surprins pe cei mici făcându-şi apariţia „la înălţime”, cu ajutorul unei autospeciale de intervenţie.

Înainte de sosirea Moşului, inspectorul general al IGSU, colonel dr. Nicolae CORNEA, a urat tuturor celor prezenţi sărbători fericite şi un an nou cu împliniri profesionale şi personale.

În aşteptarea lui Moş Crăciun spectatorilor le-a fost oferit un program artistic deschis de micuţa Daniela Roxana Rizea, de 12 ani, care a evoluat alături de tatăl său, plutonier major Florin Rizea, pompier salvator la ISU Teleorman.

Mos Craciun in vizita la micii  pompieri | imaginea 2 Pe lângă multele diplome câştigate la concursurile de muzică, micuţa artistă este deţinătoarea a 3 trofee şi a unei medalii de aur la Festivalul de Folclor de la Constanţa în 2013. Remarcabil este faptul că micuța artistă s-a numărat printre finaliştii concursului de muzică pentru copii Next Star.

Cei prezenți au putut urmări și un program de dans sport sportiv susținut de Stanciu George Alexandru, în vârstă de 11 ani și Tereuci Erika Elena, în vârstă de 8 ani, ambii dansatori pregătindu-se la Club Quicksilver din Capitală. Aceştia au fost urmaţi de Maria Alexandra Mertoiu, de 11 ani, care se pregăteşte la cursurile Pepinierei de Talente de la Şcoala 81 Bucureşti și a cântat melodia Fluturi de zăpadă.

Mos Craciun in vizita la micii  pompieri | imaginea 3 Tot în așteptarea lui Moș Crăciun, Ansamblul Fluieraşii de Teleorman, o mână de copii inimoşi, talentaţi şi frumoşi cu vârste între 6 şi 17 ani, din comuna Dobroeşti, pregătiţi de prof. Milica Gherghe, a încântat publicul prezent cu un specatacol tradițional.

Spre încântarea micuţilor, Moş Crăciun a intrat pe fereastră, urcându-se pe autoscara pompierilor şi a împărţit o mulţime de cadouri tuturor copiilor, care i-au mulţumit cu o poezioară sau un cântecel. Copiii i-au promis Moşului că vor fi cuminţi şi în anul ce urmează, în speranţa că va poposi din nou la ei, în drumul său prin lume.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.