Moșul la pompieri

Joi, 25 Decembrie 2014Maramureș

Mosul la pompieri | imaginea 1 Pompierii maramureșeni au fost colindați de corul jandarmilor și de cel al polițiștilor din județ. Oaspeții au încântat audiența cu vocile și colindele lor și au fost omeniți, după tradiție, cu nuci și colaci.

Moș Crăciun a sosit și la reședința I.S.U. Maramureș. Moșul s-a grăbit să ajungă la întâlnirea cu copiii pompierilor. El a descins la sediul I.S.U. cu desaga plină de daruri, dintr-o autospecială. Cel mai îndrăgit moșneag a fost primit cu emoție de cei mici, care s-au grăbit sa-l încânte cu colinde şi poezii. Fermecat de primire, Moș Crăciun a deschis sacul cu daruri și toți cei mici au primit cadouri.

În contextul Sarbătorilor de iarnă, Pompierii Secţiei Vişeu de Sus s-au întâlnit cu copiii de la casa de tip familial “Casa Luminii”, din oraş. Pentru că sărbătorile de iarnă bat la uşă, pompierii au pus mână de la mână şi au umplut o desagă cu daruri pentru toţi copiii de care se ocupă personalul casei. Alături de ei a fost și o tânără cu suflet mare din Borșa, care a donat articole de îmbrăcăminte pentru cei mici.

Întâlnirea pompierilor Secţiei Vişeu de Sus cu copiii de la “Casa Luminii” a devenit, deja, o adevărată tradiţie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.