Pompierii au oferit cadouri persoanelor de la Centrul de Asistență, Îngrijire socială și Recuperare Neuropsihică Mălăești

Joi, 25 Decembrie 2014Vaslui

Pompierii au oferit cadouri persoanelor de la Centrul de Asistenta  Ingrijire sociala si Recuperare Neuropsihica Malaesti | imaginea 1 Crăciunul este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalţi şi, mai ales, să dăruiască clipe de bucurie celor din jur. Pompierii, cei care prin natura meseriei sunt mereu alături de semeni în momentele dificile, înţeleg importanţa vieţii şi faptul că bucuria nu are vârstă.

Pompierii vasluieni nu uită în nici un an să aducă daruri persoanelor cu dizabilităţi aflate în Centrul de asistenţă, îngrijire socială şi recuperare neuropsihică Mălăeşti. Vizita la centrul de la Mălăieşti, care a devenit o tradiţie pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui, este aşteptată, de fiecare dată, cu bucurie şi nerăbdare de cele aproximativ 64 de persoane, care trăiesc în această instituţie.

Pompierii au oferit cadouri persoanelor de la Centrul de Asistenta  Ingrijire sociala si Recuperare Neuropsihica Malaesti | imaginea 2 Mulţumită contribuţiei benevole a personalului din cadrul inspectoratului, s-a reuşit strângerea unei sume de bani şi achiziţionarea cadourilor, constând în produse tradiţionale, dulciuri şi articole de îmbrăcăminte.

Reprezentanţii inspectoratului au oferit sâmbătă, 20 decembrie a.c, cadourile de Crăciun având, ca de fiecare dată mulţumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce bucuria şi zâmbetul pe feţele şi în sufletele acestor oameni greu încercaţi de soartă. Fie ca sfânta sărbătoare a Naşterii Domnului să aducă în sufletele tuturor linişte şi bucurie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.