Pompierii deveni au oferit cadouri copiilor şi vârstnicilor

Joi, 25 Decembrie 2014Hunedoara

Pompierii deveni au oferit cadouri copiilor si varstnicilor | imaginea 1 Timp de mai bine de o lună în clubul Detaşamentului de Pompieri din Deva a fost amenajat „colţul generozităţii” unde oamenii focului şi militarii din cadrul inspectoratului au adus alimente neperisabile, sucuri, dulciuri, fructe, haine pentru copii şi jucării. Până la finele campaniei s-au strâns peste o tonă de alimente şi câteva sute de articole de îmbrăcăminte şi jucării.

De generozitatea pompierilor au beneficiat 40 de copii dintr-un cartier sărac al municipiului Deva, care s-au strâns ieri la iniţiativa părintelui protopop, Petru Costea, la şcoala generală nr.6 din Deva.

Pompierii deveni au oferit cadouri copiilor si varstnicilor | imaginea 2 Pentru unii dintre micuţii care au primit cadouri este prima oară în viaţa lor când simt ce înseamnă spiritul sărbătorilor de iarnă. Pompierii nu i-au uitat nici pe vârstnici. În curtea bisericii Adormirea Maicii Domnului, din cartierul devean Micro 15, câtorva zeci de bătrâni le-au fost oferite pachete cu alimente.

Inspectorul şef al I.S.U. Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean spune că: apropierea sărbătorilor de iarnă ne-a dat prilejul de a arăta, prin intermediul acestei campanii umanitare, că pompierii sunt alături de comunitate nu doar atunci când este nevoie de ei în situaţii de urgenţă ci şi atunci când au posibilitatea să dăruiască bucurie semenilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.