Pompierii i-au învăţat pe colindători cum să prevină incendiile

Joi, 25 Decembrie 2014Mehedinți

Pompierii i au invatat pe colindatori cum sa previna incendiile | imaginea 1 Înainte de a lua vacanţă, 25 de elevi de la Şcoala Generală „Alice Voinescu” au sosit la sediul ISU „Drobeta”, pentru a-i colinda pe pompieri. Cei mici au dovedit că sunt extrem de talentaţi şi după ce i-au încântat pe pompieri cu colindele pe care aceştia le-au pregătit, au avut parte de o surpriză.

Având în vedere că ne aflăm în prag de sărbători, şi fiecare dintre noi împodobeşte bradul de Crăciun, copiii aflaţi în jurul bradului au înţeles ce reguli trebuie să aplice atunci când îl vor împodobi alături de părinţii lor.

Ca dar pentru colindul făcut, micuţii au primit de la pompieri, dulciuri, suc, fructe, dar şi pliante cu reguli de prevenire a incendiilor şi comportare în situaţii de urgenţă. Pompierii nu numai că au pregătit daruri pentru fiecare, ci le-au explicat copiilor cum să prevină izbucnirea unor incendii, mai ales în perioada sărbătorilor.

Pompierii i au invatat pe colindatori cum sa previna incendiile | imaginea 2 Înainte de plecare, copiii au fost surprinşi să vadă că o autospecială de intervenţie îi aştepta în curtea inspectoratului, pentru ca aceştia să poată urca în ea. Toţi elevii au avut ocazia să se bucure de autospeciala de intervenţie şi de accesoriile din dotarea acesteia.

Atmosfera de sărbătoare s-a încheiat cu colindul jandarmilor din cadrul IJJ Mehedinţi, care ne-au trecut pragul şi în acest an şi ne-au făcut să simţim sărbătorile mai aproape.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.