Pompierii militari bihoreni alături de cei aflaţi în dificultate

Joi, 25 Decembrie 2014Bihor

Pompierii militari bihoreni alaturi de cei aflati in dificultate | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului s-au mobilizat pentru a oferi celor aflaţi în dificultate, bucurie, speranţă şi posibilitatea de a trăi aşa cum se cuvine, Sărbătoarea Crăciunului.

Prin contribuţia benevolă a pompierilor militari, peste 230 de persoane, dintre care 220 de copii din întreg judeţul, vor întâmpina cu bucurie sărbătoarea Naşterii Mântuitorului.

Astfel, Detaşamentul 2 de Pompieri Oradea a pregătit cadouri pentru 150 de copii din familii cu situaţie financiară dificilă, Staţia de Pompieri Aleşd a contribuit financiar la tratamentul unei fetiţe în vârstă de 1 an şi opt luni, suferindă de cancer, iar Staţia de Pompieri Ştei sprijină cinci familii cu situaţie materială precară.

Pompierii militari bihoreni alaturi de cei aflati in dificultate | imaginea 2 Staţia de Pompieri Săcuieni şi Detaşamentul de Pompieri Salonta au achiziţionat produse alimentare pentru două orfelinate din Săcuieni, respectiv Salonta, iar personalul de la sediul inspectoratului a ajutat două familii sărmane din Oradea (una formată din doi adulţi şi cinci copii între 1 şi 8 ani, iar cealaltă din cei doi părinţi şi şase copii) oferindu-le produse alimentare şi cadouri pentru cei mici.

Pompierii militari nu au uitat nici de foştii lor camarazi cu grave probleme de sănătate ori de familiile colegilor care au trecut în nefiinţă, Detaşamentul 1 de Pompieri Oradea, Detaşamentul de Pompieri Marghita, Staţia de Pompieri Valea lui Mihai şi Secţia de Pompieri Beiuş mobilizându-se pentru a le aduce zâmbetul pe buze prin darurile şi sprijinul sufletesc oferite.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.