Uniforme noi pentru SMURD, cu ajutorul Asociației "Pompierii Vrânceni"

Duminică, 11 Ianuarie 2015Vrancea

Uniforme noi pentru SMURD  cu ajutorul Asociatiei  Pompierii Vranceni | imaginea 1 Asociația "Pompierii Vrânceni" a oferit uniforme noi personalului din cadrul Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare Vrancea. 80 de cadre din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Anghel Saligny" al Județului Vrancea au beneficiat de aceste noi echipamente, mai mult decât necesare.

Valoarea achiziției a fost de 100.040 lei, ocazie cu care au fost procurate și 205 perechi mănuși de protecție necesare personalului operativ. Banii provin din redirecționarea a 2% din impozitul pe venit datorat și sponsorizări. În continuare sperăm să achiziționăm echipamente necesare procesului de intervenție al pompierilor.

Dacă doriți să fiți alături de salvatori, puteţi sprijini asociația prin alocarea a 2% din impozitul pe venit datorat, completând Cererea 230 pe care o gasiți pe site-ul www.pompieriivranceni.vnsite.ro. Depuneți documentul completat numai la capitolul I și semnat la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.