Agentul de Poliție Bogdan Tarmigan, recompensat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă

Duminică, 01 Februarie 2015Constanța

Agentul de Politie Bogdan Tarmigan  recompensat de IGSU | imaginea 1 În cadrul activităţii de evaluare anuală a activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa în anul 2014, agentul de poliţie Bogdan Tarmigan a fost recompensat pentru că a asigurat primele măsuri pentru stingerea unui incendiu izbucnit în data de 17 ianuarie 2015, la un imobil din localitatea Topraisar.

„Spiritul civic şi iniţiativa de care a dat dovadă tânărul poliţist, reprezintă o confirmare a implicării şi devotamentului pe care cadrele Poliţiei Române le manifestă în asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la nivelul comunităţilor”, a apreciat domnul inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel dr. Nicolae Cornea, într-o scrisoare de mulţumire adresată cu acest prilej domnului chestor general de poliţie dr. Petre Tobă.

Astfel, în semn de recunoştinţă pentru curajul, devotamentul şi operativitatea de care a dat dovadă pe timpul misiunii de localizare şi stingere a incendiului, prezent la activitate, prim adjunctul inspectorului general, Locotenent-colonel Daniel Marian Dragne, i-a oferit agentului de poliţie o diplomă de onoare în numele Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Sfântul Ocrotitor al pompierilor, Iosif cel Nou de la Partoş, să îl acopere cu rugăciunile sale clipă de clipă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.