Șase studenți pompieri, în practică la I.S.U. Maramureș

Duminică, 01 Februarie 2015Maramureș

Sase studenti pompieri  in practica la ISU Maramures | imaginea 1 Şase studenţi ai Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” au început un stagiu de practică la I.S.U. Maramureş. Viitorii ofiţeri pompieri sunt cursanţi în anii I, II şi IV ai facultăţii de profil şi au fost repartizaţi la Detaşamentul de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei şi la Inspecţia de prevenire a inspectoratului.

Studenții sunt toți maramureșeni și își doresc să activeze, după absolvire, în cadrul inspectoratului nostru. Printre ei se numără și Carlo Cozma, care a ales să urmeze cariera de salvator îmbrățișată de tatăl său, Mr. Marius Cozma, în acest moment ofițer în cadrul Inspecției de prevenire a I.S.U. Maramureș.

Pe parcursul stagiului de practică, studenţii ofiţeri se vor familiariza cu tacticile și tehnica de luptă a subunităților. Ei vor participa efectiv la intervenţii pentru a se familiariza cu toate aspectele misiunilor executate de personalul subunităţilor, respectiv cu activitatea din cadrul Inspecției de prevenire.

Practica studenților Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” se desfășoară conform planului de învățământ în două stagii, la sfârșitul fiecărui semestru al anului universitar în curs.

Sase studenti pompieri  in practica la ISU Maramures | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.