Ziua 112, alături de preşcolari

Duminică, 22 Februarie 2015Neamț

Ziua 112  alaturi de prescolari | imaginea 1 Miercuri, 11 februarie a.c., începând cu ora 09:30, cadrele Inspecţiei de Prevenire din unitate au desfăşurat activităţi de informare preventivă la Grădiniţele 2, 5 şi 9 din municipiul Piatra Neamț, Centrul de Educaţie Incluzivă Târgu Neamț, Centrul de Asistenţă pentru copii Târgu Neamț, Complexul de Servicii Ozana Târgu Neamț şi Fundaţia Speranţa Târgu Neamț.

În cadrul acestor acţiuni, militarii au prezentat copiilor modul corect de a anunţa o urgenţă, folosind numărul unic de urgenţă, datele care trebuie transmise dispecerilor, pentru a ajuta echipajele specializate să intervină pentru a proteja viaţa, bunurile şi mediul. De asemenea, copiilor le-a fost transmis, încă o dată, faptul că, uneori, panica ne poate afecta mai mult decât situaţia de urgenţă.

Cadrele unităţii au atenţionat copiii că folosirea acestui număr de urgenţă, fără a fi necesar, poate face ca, în altă locaţie, unde este cu adevărat nevoie de salvatori, echipele de intervenţie să ajungă mult mai târziu.

Ziua 112  alaturi de prescolari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.