Flori pentru doamne şi domnişoare

Duminică, 01 Martie 2015Constanța

Flori pentru doamne si domnisoare | imaginea 1 Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa au avut de îndeplinit o misiune specială astăzi, cu ocazia zilei de 1 martie. Personalul din cadrul Inspecţiei de Prevenire au marcat Ziua Internaţională a Protecţiei Civile şi implicit Ziua Mărţişorului în cele două mall-uri din municipiul Constanţa.

Inspectorii de prevenire nu au aplicat sancţiuni, ci au oferit flori, felicitări şi pliante informative doamnelor şi domnişoarelor care se aflau la plimbare ori la cumpărături.

„În această zi specială, personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa doreşte tuturor doamnelor şi domnişoarelor ca această primăvară să le aducă bucurii, împliniri şi speranţă. La mulţi ani!”, a precizat căpitan Mihai Georgescu, adjunct al inspectorului şef al ISUJ Constanţa şi coordonatorul acestei misiuni.

Cu această ocazie prin oferirea de pliante informative, s-au transmis şi mesajele preventive din cadrul campaniilor „Nu tremur la cutremur” şi „R.I.S.C.”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.