Cadouri din partea pompierilor la Mălăieşti

Luni, 13 Aprilie 2015Vaslui

Cadouri din partea pompierilor la Malaiesti | imaginea 1 Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalţi şi mai ales să dăruiască celor aflaţi în suferinţă clipe de bucurie.

Ca în fiecare an, în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui sunt alături de persoanele cu dizabilităţi aflate în Centrul de asistenţă, îngrijire socială şi recuperare neuropsihică Mălăieşti din comuna Vutcani.

Putem afirma că vizita la centrul de la Mălăieşti a devenit o tradiţie pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui. Prezenţa pompierilor a fost aşteptată cu nerăbdare de cele aproximativ 60 de persoane care trăiesc în această instituţie.

Mulţumită contribuţiei benevole a personalului din cadrul inspectoratului, s-a reuşit strângerea unei sume de bani ce a făcut posibil ajutorul nostru.

Reprezentanţii inspectoratului au oferit cadourile tradiţionale de Paşte având ca de fiecare dată mulţumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce un zâmbet pe faţă şi bucurie în sufletul acestor oameni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.