De Paști, pompierii militari au adus un strop de bucurie celor nevoiaşi

Luni, 13 Aprilie 2015Covasna

De Pasti  pompierii militari au adus un strop de bucurie celor nevoiasi | imaginea 1 Pompierii militari au dorit să aducă puţină alinare celor aflaţi în suferinţă, cu atât mai mult cu câtprincipalamlor menire este salvarea semenilor.

Şi în acest an, înainte de Sfintele Paşti catolic şi ortodox, pompierii covăsneni au pregătit copiilor de la casele de tip familial nr. 1 şi nr. 3 din Sfântu Gheorghe un pacheţel cu dulciuri, fructe şi alte produse în speranţa că gestul lor îi va face să simtă că nu sunt singuri şi să ştie că pentru fiecare va exista mereu un “iepuraş de Paşti” care nu ii uita şi revine an de an.

Multumită contribuţiei benevole a personalului din cadrul inspectoratului s-a reuşit strângerea unei sume de bani care a făcut posibil acest ajutor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.