Pompieri cu suflet mare

Luni, 13 Aprilie 2015Maramureș

Pompieri cu suflet mare | imaginea 1 În Vinerea Mare, reprezentanții pompierilor maramureșeni au făcut o surpriză unei familii cu șase copii din municipiul Baia Mare. Cei șase frați au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu produs în data de 28 martie, în postul Paștelui, când, în ciuda eforturilor pompierilor militari de la Detașamentul “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare casa în care locuiau a fost mistuită de flăcări.

Pompierii au dovedit că sunt mereu aproape de membrii comunității și au întins o mână de ajutor oamenilor atât de greu încercați de soartă. Personalul Detașamentului de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare și cadrele de la reședința I.S.U. Maramureș au pus mână de la mână și au donat materiale de construcție pentru acoperiș, astfel încât membrii familiei să poată începe lucrările de refacere a casei, iar copiii să aibă din nou o locuință. De asemenea, iepurașul de la pompieri le-a adus micuților cozonaci și dulciuri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.