Pompierii militari alături de semeni

Luni, 13 Aprilie 2015Bihor

Pompierii militari alaturi de semeni | imaginea 1 Pompierii militari bihoreni s-au mobilizat din nou în sprijinul semenilor aflaţi în suferinţă, peste 100 de persoane bucurîndu-se în aceste zile, de ajutorul salvatorilor.

De această dată, personalul unităţii şi subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” a „intervenit” în localităţile Oradea, Livada de Bihor, Felcheriu, Sălard, Săcuieni, Salonta şi Beiuş, unde a oferit celor greu încercaţi de soartă, posibilitatea de a trăi cu adevărat bucuria Sfintelor Sărbători de Paşte.

Şapte familii trăind la limita subzistenţei, 36 de copii dintr-un orfelinat şi 34 de persoane vârstnice şi cu probleme de sănătate au primit din partea pompierilor militari, alimente şi alte produse menite a le asigura o masă îmbelşugată de Paşte şi un trai decent pentru o perioadă de timp.

La fel ca mulţi alţi oameni de bine, salvatorii nu au uitat nici de această dată, de cei a căror fericire de sărbători depinde de un gest profund uman al semenilor.

Pompierii militari alaturi de semeni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.