Forțe noi la I.S.U. Maramureș

Duminică, 09 August 2015Maramureș

Forte noi la ISU Maramures | imaginea 1 Cu data de 17 iulie 2015, I.S.U Maramureș are un sublocotenent nou, absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Bucureşti, Facultatea de Pompieri, promoţia 2015, în persoana domnului slt. POP MIHAI MARIUS, care a fost repartizat la Garda de Intervenţie nr. 2 de intervenţie Bogdan Vodă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sighetu – Marmaţiei.

De asemenea, tot cu data de 17 iulie 2015, sg. maj. MOLDOVAN Viorel VIOREL-NUŢU, sg. maj. DANCIU Lazăr LAZĂR-GAVRIL şi sg. maj. TURCU Marius-Liviu TUDOR-MIRCEA, absolvenţi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti-promoţia 2015, specialitatea “subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă”, se repartizează la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş.

Aceștia au fost repartizați să își desfășoare activitatea în cadrul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus – Garda nr. 2 de intervenţie Borşa.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.