Pompier felicitat de primar

Miercuri, 19 August 2015Maramureș

Pompier felicitat de primar | imaginea 1 Sâmbătă, 15 august a.c., în cadrul unei lansări de carte, care avut loc în Borșa, primarul orașului, domnul Timiș Ion Sorin, a oferit o diplomă de merit plt. adj. șef Roman Iona din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa, în semn de apreciere pentru modul în care și-a îndeplinit de-a lungul timpului atribuțiile de serviciu.

Dintre multele intervenții la care acesta a participat, se remarcă cea din data de 11 august a.c., când subofițerul a reușit să-l convingă pe un tânăr să renunțe la gestul sinucigaș de a se arunca de pe un bloc.

Plt. adj. șef Roman Iona se afla în tura de serviciu când a sosit apelul de urgență care anunța că un tânăr are intenția de a se arunca de pe un bloc. După o discuție ce a durat mai bine de o jumătate de oră, tânărul de 28 de ani a fost convins să renunțe la gestul său și să coboare.

Pompier felicitat de primar | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.