Pompierii militari au donat sânge pentru salvarea celor aflaţi în suferinţă

Duminică, 15 Noiembrie 2015Bihor

Pompierii militari au donat sange pentru salvarea celor aflati in suferinta | imaginea 1 În dimineaţa zilei de vineri, 13 noiembrie a.c., peste 30 de pompieri militari din cadrul Staţiilor Săcueni şi Valea lui Mihai, Detaşamentului Marghita şi Gărzii Sălard s-au prezentat la Spitalul Municipal “Dr. Pop Mircea” Marghita, pentru a fi alături de cei aflaţi în suferinţă, personalul Centrului de Transfuzie Sanguină Oradea deplasându-se în localitate pentru a sprijini demersul militarilor.

Astfel, “înarmaţi” cu dorinţa de a ajuta, pompierii militari au donat benevol sânge pentru semenii a căror sănătate şi viaţă depinde de acest gest, iar în data de 3 decembrie a.c., peste 20 de pompieri din cadrul aceluiaşi Grup de Intervenţie Marghita vor desfăşura o misiune similară în scopul salvării vieţilor omeneşti.

Pompierii militari au donat sange pentru salvarea celor aflati in suferinta | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.