Cadouri pentru copii

Duminică, 27 Decembrie 2015Vrancea

Cadouri pentru copii | imaginea 1 În pragul Crăciunului, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, în colaborare cu Asociaţia „Pompierii Vrânceni” au venit în sprijin moşului, ducând cadouri unor familii din Goleşti şi Mărăşeşti.

Dulciuri, jucării, suc, alimente (zahăr, făină, ulei, orez, carne), dar şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte strânse în ultima lună au fost duse la două familii cu venituri modeste. De asemenea, moşul le-a trimis şi câte un brad şi podoabe specifice pentru a-l împodobi în Ajun.

Astfel, pompierii au poposit la o familie din comuna Goleşti. În camere modeste, dar curate, mama îşi îngrijeşte băiatul şi încearcă să îi asigure în fiecare zi cele necesare.

De asemenea, tot pompierii l-au ajutat pe Moş Crăciun să ajungă şi la o familie cu 15 membri din Mărăşeşti, unde părinţii şi 13 copii (dintre care 8 minori) locuiesc, în codiţii modeste, într-o casă micuţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.