Daruri de la pompieri pentru 15 copii din localităţile Gura Văii şi Budăneşti

Duminică, 27 Decembrie 2015Mehedinți

Daruri de la pompieri pentru 15 copii din localitatile Gura Vaii si Budanesti | imaginea 1 Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au făcut o surpriză, mai multor copii cu posibilităţi financiare reduse, din localitatea Gura-Văii. Opt copii din localitatea Gura-Văii, pe care pompierii i-au mai ajutat şi cu alte ocazii au primit vizita acestora. Cei opt copii, care provin din trei familii cu posibilităţi financiare reduse, au fost plăcut surprinşi să se trezească la uşă cu pompierii.

Pompierii s-au deplasat pentru a oferi copiilor dulciuri şi fructe, aceste daruri fiind achiziţionate prin contribuţia benevolă a cadrelor Detaşamentului Dr. Tr Severin.

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au dorit şi de această dată să fie solidari cu cei aflaţi în situaţii deosebite, aducând o rază de lumină şi bucurie celor mici, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, când fiecare copil îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Tot de la pompieri, alţi şapte copii din localitatea Budăneşti au primit dulciuri. Prin acţiunea desfăşurată de pompieri, copiii vor continua să creadă că Moş Crăciun există.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.